Avrupa transfer pazarında adı sıkça geçmeye başlayan Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye kazandıran isimlerin başında gelen Önder Özer, milli futbolcunun Atletico Madrid için çok fazla bir futbolcu olduğunu, bonservis bedelini de karşılayamacaklarını söyledi.

Gökhan Gönül'ün eski teknik direktörü Önder Özer Radyospor'a yaptığı açıklamada yıldız futbolcuyla ilgili çok özel bilgiler verdi.

REAL'DE DE ÇOK RAHAT OYNAR

Önder Özer, "Gökhan Gönül sadece Türkiye'de değil dünyanın en iyi liglerinde oynayabilecek bir isim. Özellikle İtalyan ligi çok zor bir lig; Gökhan Gönül futbolculuk özelliğiyle italya'da hatta Real Madrid'de çok rahat oynayabilir." dedi.

Gökhan Gönül'ün son günlerde Arda Turan'la birlikte Atletico Madrid'le de anılmasına değinen Özer, "Gökhan, Atletico Madrid için çok fazla bir oyuncu. Zaten Gökhan'ın bonservis bedelini Atletico Madrid karşılayamaz. Arda için uygun olabilir ama Gökhan Gönül için daha büyük düşünmek gerekir." diye konuştu.

GÖKHAN'I FENERBAHÇE'YE YAKIŞTIRAMADILAR

Tecrübeli teknik adam konuşmasında yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi döneminde çok sert eleştiriler altığını da hatırlatarak, "Biz Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye getirdiğimizde çok tepki almıştık. Gökhan'ı Fenerbahçe'ye yakıştıramadılar; çelimsiz dediler, boyu kısa dediler. Ama Zico Gökhan Gönül'e inandı ve ona forma şansı verdi. Gökhan için Zico'nun desteği çok önemliydi. Ondan sonra da Gökhan Gönül yıldızlaştı." şeklinde konuştu.

''Gökhan'ın herhangi bir yabancı takıma gitmesi mümkün değil. Çünkü Gökhan eşi ve ailesiyle Türkiye'de çok mutlu.'' diyen, Özer, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bu düzenini bozmak istemeyecektir. Ayrıca Fenerbahçe'nin Gökhan'ı göndermeyi istediğini düşünmüyorum. Gökhan Gönül için şu anda söylenen bonservis bedeli çok düşük. Çünkü Gökhan orta sahada da çok etkili olabilecek bir oyuncu. Gökhan henüz orta sahada hiç oynamadı, mevkisinde oynadığı zaman asıl gücünü göreceksiniz."