İlk olarak Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret eden Aydın Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, bugün de Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu"nu ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, yapacakları çalışmalar hakkında Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu"na bilgi verdi. ÖZKAYA, “Biz genç girişimciler olarak misyonumuz; biz olmak, bir olmak, Aydın olmak, Aydına sevdalı olmak. Bu konuda tüm enerjimizi kullanarak ne gerekiyorsa yapacağız. İlk çalışmalarımızı genç girişimcilere yenilikler ve iş yaşamı ile ilgili konular hakkında bilgi vermek amacıyla panel, seminer ve bunun gibi eğitim etkinliklerinde bulunmayı planlıyoruz. Buradaki temel amacımızda ileride istihdam yaratacak olan genç girişimcilerimizin eğitimli ve bilgili olmalarını sağlamaktır. Aydınımızda ne kadar çok genç girişimci kazandırabilirsek, o ölçüde kazançlı çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aydın Genç Girişimciler Kurulu"nun oluşumundan çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu, kurul üyelerini ayrı ayrı tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi./iha