İzmir'in Foça ilçesine bağlı Yeni Foça beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, aynı otomobilde bulunan yazlık arkadaşlarından 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar İzmir'de tedavi altına alındı.
Derviş Aksoy (20), Gencelli köyünde bulunan yazlıklarından babasından izin alıp para çekmek için Yeni Foça'ya gideceğini söyledi.

DURUMLARI AĞIR
Aksoy, arkadaşları Simge Tarcan, Hüseyin Karslı ve Hasan Saraymine'yi de alarak 35 KHT 89 plakalı otomobille yola çıktı. Gencelli köyü yakınında İ.B'nin kullandığı 01 EV 331 plakalı kamyonla, Aksoy'un kullandığı otomobil çarpıştı. Otomobilde bulunan Simge Tarcan (20) ile Hüseyin Karslı (22) olay yerinde hayatını kaybetti, Derviş Aksoy ile Hasan Saraymine (19) ise yaralandı. Yaralılar, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü İ.B, Foça Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ŞAMPİYON SPORCU
Derviş Aksoy'un, hentbolcu olduğu, İzmir SGK kulübüyle bu yıl şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'e çıktıkları öğrenildi. Üniversite sınavını kazanan ve spor akademisine girmek isteyen Aksoy'un, Simge Tarcan'la çocukluk arkadaşı olduğu, diğer arkadaşlarıyla aynı yerde yazlıklarının bulunduğu öğrenildi.