Sarhoşken eşini dövdüğü iddiasıyla evden uzaklaştırılan Nurten Demirtaş, kocasının mahrem görüntülerini kaydettiğini öne sürdü..

İzmir'de 44 yaşındaki Cemalettin Demirtaş'ın, alkol alıp kendisini dövdüğü iddiasıyla mahkeme kararıyla evden uzaklaştırdığı ve ardından da boksör olduğunu ancak aşk adamı olduğu için karşılık vermediğini öne sürdüğü eşi de SABAH'a konuştu. Haberi okuyan herkesin "kim bu kadın" dediği Nurten Demirtaş, kocasının aldığı koruma kararının henüz resmi olarak kendisine ulaşmadığını anlatarak, "Eşimi dövdüğüm doğru ama o gerçekleri anlatmıyor ve niye dövdüğümü söyleyemiyor. Aslında ben onu dövecek kadar güçlü değilim. Öyle bir suç işledi ki, bana karşılık da veremedi. Çünkü, karıkoca olarak birlikte olduğumuz anı, bilgim dışında cep telefonuna kaydetmiş. Bir gün bana 'gel bak sana ne göstereceğim' diyerek kaydettiği görüntüleri izlettirince beynimden vurulmuşa döndüm. Hangi kadın, aşk anının bir porno gibi filme alınmasını kabul edebilir? Sinirlerime hâkim olamadım ve ağzının üstüne yumruğu vurdum. Dudağı patladı. Gerekirse yine döverim. Bir de kalkıp 'ben aşk adamıyım, ondan karşılık vermedim' diyor. O adam aşk adamı değil" dedi. Dördüncü eşi olan Cemalettin Demirtaş'la, internette tanıştığını anlatan Nurten Demirtaş, "Evlendikten sonra kendisini ve 5 çocuğunu tanıyınca neyle baş başa kaldığımı anladım.

'BİR SEKS DÜŞKÜNÜYDÜ'
Buna rağmen mücadele edip, onları düzeltmeye, bir anne ve eş olarak bütün ihtiyaçlarını görmeye çalıştım. Çoğu zaman içimden çekip gitmek ve boşanmak geldi. Çevremin, 'bir, iki, üç derken 4'üncü evliliği de bitti. Eşlerinin hepsi de kötü müydü?' diye yargılamasından korkup sabrettim. Ancak, o görüntüleri izleyince sabır taşı çatladı. O evlendiğim adam adam değil, sapkın bir seks düşkünüydü" diye konuştu.

'YUMRUĞU KOZ YAPTI'
Eşinin koruma kararı aldırmasına bir anlam veremediğini de belirten Nurten Demirtaş, "Olay boşanma davası açmadan 1 ay önce olmuştu. Ondan sonra kendisine hiçbir şekilde şiddet uygulamadım. O bunu bir koz olarak kullandı. Ben ondan yediğim dayağı bile içime sindirip, evliliğimi korumaya çalıştım, karakola gitmedim. Hakkımdaki beyanları okuduğumda ise şoke oldum. Çünkü, boşanma davasını bile ablasından öğrendim. Beni alkolik ilan etti. Oysa ben alkolü sadece kutlamalarda alırım" dedi.

SABAH