24. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Niyazi Aykut, AK Parti Aydın İl Gençlik kollarını ziyaret etti.
AK Partili gençler tarafından alkışlarla karşılanan Aydın AK Parti milletvekili aday adayı Niyazi Aykut, kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan gençlere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aday adaylığı sürecini başarılı götürdüklerini ifade eden Niyazi Aykut, “Aday adaylığı sürecini kanaatimce çok iyi götürdüğümüze inanıyorum. Bu konuda bizi destekleyen birçok görüşlerde aldık. Bu nedenden dolayı bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha işin başındayız. İlk etabı akıcı ve güzel geçirdiğimize inanıyorum. Tabi ki ikinci etabımızda olacak. Benim çizgim belli. Ben hiçbir zaman çizgimi değiştirmedim. Gençlerimize çok görev düşüyor. Ne benim nede sizlerin yorulduk demek gibi bir lüksümüz yok” dedi.
Gençlere günün birlik ve beraberlik zamanı olduğunu hatırlatan Aykut, “Benim için listede olup olmamak hiç birşeyi değiştirmeyecek. Ben yine aynı Niyazi Aykut olacağım. Başkanımın ve başkanlarımın verdiği her görevi harfiyen yerine getireceğim. Hiçbir mazeret üretmeyeceğim. Yeter ki bana görev verilsin. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Tek hedefimiz ve amacımız partimizi Aydın"da birinci parti yapmak” diye konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı Aydın Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Niyazi Aykut"a teşekkür eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Mustafa Yanık ise, “Niyazi Aykut"a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kendisi partimiz bünyesinde birçok faaliyette bulundu. Biz gençlik kolları olarak bütün aday adaylarımızın yanındayız” dedi.