Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Esra Karakaya ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serkan Boz, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi.
Çiftin nikahını Atakum Belediye Başkan Vekili Şehnaz Koçer kıyarken gelinin nikah şahitliğini İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, damadın ise yardımcısı Erol İpek yaptı.
Çiftin nikahının kıyılması sonrasında evlilik cüzdanını Belediye Başkan Vekili Koçer, geline takdim etti. İl Emniyet Müdürü Çelik, genç meslektaşlarını kutlayarak bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Bu arada çiftin meslektaşlarından Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Ünyay Yıldız, çifte sürpriz yaparak ellerinden birbirlerine kelepçeledi.
Yıldız, meslektaşlarına kelepçenin anahtarını bulamadığını belirterek kelepçeyi açmadı. Damadın kelepçenin açılması için bin lira bahşiş vereceğini taahhüt etmesi üzerine Yıldız, çiftin kelepçelerini açtı. Davetliler, genç çifti ayakta alkışlarken tören, pasta kesimi ve tebriklerin kabulü ile sona erdi.