Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. gurupt mücadele eden Aydınspor Teknik Direktörü Kamber Altıntaş, Pazar günü kendi sahasında oynadıkları ve 2 puan kaybettikleri Tavşanlı Belediyespor karşılaşmasının kendileri için ciddi bir kayıp olduğunu söyledi.
Altıntaş gazetecileri yaptığı açıklamada, gol yollarında çok etkili olmalarına rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyleyerek haftalardır yaşadıkları kazanamama sıkıntısının takımı strese soktuğunu belirtti. Takım içinde oluşan stresin kendilerini iyi oynadıkları bir maçtan üç puan alamamanın üzüntüsüne ittiğini dile getiren Aydınspor Teknik Direktörü Altıntaş; “Takım içindeki oyuncuların hem fiziksel hem de oyun anlayışı bakımından yükselen bir grafiği var. Önümüzdeki haftalarda bu yükselişin semeresini almaya çalışacağız. İyi niyetle mücadele eden futbolcularımızı daha iyiye götürmek ve onları kazanmaya yönlendirmek, bizim işimiz. Geleceğe endişeyle ile bakmıyorum. Çünkü düzeltmemiz gereken yanlışları biliyoruz. Bu bizim işimiz, önümüzdeki maçlara güvenle bakıyorum” dedi.
Aydınspor'un geride kalana haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadığının altını çizen Altıntaş asıl olanın savaşı kazanmak olduğunu ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını söyledi. Altıntaş; “Çok iyi oynanan fakat kaybedilen puanlar var puan tablosuna pozisyon zenginlikleri değil maç sonuçları yansıyor. Yaşanan kayıplara rağmen hedeften uzaklaşma diye bir kaos içinde değiliz. Lig içinde bazı cepheleri kaybedebilirsin fakat asıl olan savaşı kazanmaktır. Biz savaşı kazanmaya yönelik çalışmalar yapıp bu tür kayıplardan da ders alacağız” sözlerine yer verdi.