Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u getiren uçak az önce Sabiha Gökçen Havaalanı'na indi. Daha sonra Yıldırım'ın kullandığı cipe binen Topuz rahat hareketleri ile dikkati çekti. Başkan'ın kullandığı ciple alandan ayrılan Topuz'a dışarıda bekleyen taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Bu arada Mehmet Topuz'un kendisini Fenerbahçeli yapacak imzayı pazartesi günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda atacağı öğrenildi.

DAKİKA DAKİKA YILIN TRANSFERİ

Yılın transfer olayında bugün gelişmeler şöyle yaşandı:

Sabah saatlerinde Antalya'da tatil yaptığı oteli terkeden Mehmet Topuz Kayseri'ye hareket etti.. Öğleden sonra kendine ait bağ evinde Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Recep Mamur ve menacer Süleyman Hurma ile bir araya gelen yıldız oyuncuya ''Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Git Aziz Yıldırım ile görüş'' önerisi geldi.

Ancak Topuz, ''Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum'' diye bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine Başkan Mamur Topuz'a ''Git o zaman bunu Aziz Bey'e sen söyle'' dedi. Mehmet Topuz ''Yıldırım'la görüşmek istemiyorum'' deyince Mamur bu kez İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Başkanını aradı.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım saat 22.00'de Sabiha Gökçen havaalanından kalkan özel bir uçakla Kayseri'ye gitti.

UÇAKTA 100. YIL MARŞI


Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz'u İstanbul'a getiren özel uçak az sonra İstanbul'a inecek. Uçakta şu an Fenerbahçe ve 100. yıl marşları çalıyor. Mehmet Topuz su içiyor.

Yöneticiler Topuz'un imza töreninde "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasını istiyorlar. Topuz ''Takmasam'' falan diyor ama takacak.

Öte yandan Mehmet Topuz 3 yıllık imza atacak ve ''Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum'' diyecek. İmza töreninde yanında Başkan Aziz Yıldırım olacak. Topuz törende ''Beşiktaşlılar bana bir hafta baskı yaptı'' ifadesini kullanacak. hürriyet