AYDIN'da, İnşaat Teknik Ressamı 74 yaşındaki Kaya Erdoğan, kendisine ait apartmanın ikinci katında gözüne biber gazı sıkılarak gasp edildi. Polis, kimliği belirsiz gaspçıları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında, Veysipaşa Mahallesi 1602 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat teknik ressamı olan ve inşaat şirketi bulunan Kaya Erdoğan, kendi adını taşıyan apartmanın dördüncü katındaki evine girmek için merdivenlerden çıkmaya başladı. İkinci kata gelen Erdoğan'ı bekleyen kimliği belirsiz bir kişi, gözüne biber gazı sıktı. Ardından Erdoğan'a yumruk atan saldırgan yaşlı adamın elindeki çantayı alarak kayıplara karıştı.

Bir süre sonra kendine gelen Erdoğan durumu, polise bildirdi. Çalınan çantanın içerisinde Erdoğan'ın kredi kartları ve 11 bin lira nakit para bulunduğu belirtildi. Kaya Erdoğan'ın ifadesini alan Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada çevredeki MOBESE görüntüleri incelendi. Görüntülerde gasp eden zanlı ile kapıda gözcülük yaptığı sanılan bir kişinin olay yerinden hızla uzaklaştığının görüldüğü belirtildi. Bunun üzerine polis ekipleri, kaçan kimlikleri henüz belirsiz iki zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Fotoğraf: Cem Ulucan)