Takımın küme düşmesine rağmen kendisi Ümit Milli takımına çağrılan takım kaptanı Kaan Bartu"nun yanı sıra takımın 2. Kaptanı Osman Kodalak"a da 2. Lig takımlarından bir çok teklifin geldiği bildirildi. Bonservisleri ellerinde bulunan Mirsat ve Kayhan"ın da ciddi transfer teklifleri aldığı ve Mirsat"ın Gazi Osmanpaşa ile anlaştığı öğrenildi.
Kulüp yönetimiyle karşılıklı olarak görüşmelerinin ardından bonservisi verilen Osman Kodalak Aydın"da tatilini geçirdiğini belirterek, bazı 2. lig takımlarından teklifler aldığını söyledi. Sezon ortasında Süper lig ekiplerinden Denizlispor"dan transfer edilen Osman Kodalak, transfer tekliflerini doğrulayarak, “2. Lig"de mücadele eden 3 takımdan teklifler aldım. Hafta sonuna kadar gelen teklifleri değerlendireceğim. Inşallah doğru kararı verip gelecekte oynayacak olduğum takımı belirleyeceğim” dedi.
Aydınspor"da profösyonelliğe yükselen Osman Kodalak, şuana kadar Adıyamanspor, Izmirspor, Ispartaspor, Nilifer Belediyesporspor, Denizlispor ve Aydınspor"da top koşturdu. 2. ligdeki hangi ekiplerden transfer teklifi aldığını açıklamak istemediğini ifade eden Osman, Pazartesi gününe kadar transferinin netlik kazanacağını belirtti.
Aydınspor"un transfer teklifi alan ve bonservisleri elinde bulunan futbolculardan Kayhan"ında bazı 2. ve 3. lig ekipleriyle görüşmelerinin sürdüğü Mirsat"ın ise yapılan görüşmeler sonucunda Gazi Osmanpaşa ile anlaştığı öğrenildi.