Düzenlenecek fuarla ilgili olarak bilgiler veren Belediye Başkanı Mümin Kamacı bu tür fuarların önemine değinerek “İlçemizde turizme bağlı olarak inşaat ve emlak sektörü gelişti ama yaşanan krizi bu tür fuarlara katılarak ve iş bağlantıları yaparak aşabiliriz” dedi.
Başkan Kamacı Didim"de inşaat sektöründe hızlı bir gelişme yaşandığının altını çizerek “İlçemizde 15–20 bin satılık konut var. Global kriz dünyayı etkilediği gibi ilçemizi de etkiledi. Yabancılara mülk edinme yasasına rağmen krizden dolayı müteahhitler iş yapamaz hale geldi. Bu anlamada ilçemizdeki inşaat sektörünün gelişmesi için Antalya"da yapılacak fuara müteahhitlerimizin katılması için desteklerimiz sürecek. İlçemizdeki emlakçılar sadece Antalya"da değil dünyanın her yerindeki fuarlara katılarak Didim"i en iyi şekilde tanıtmalı. Biz de belediye olarak emlakçılarımızın yanında yer almayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Didim Belediyesi"nin bu kapsamda Antalya"daki fuara katılmak isteyen firmalara da yardımcı olacağı ve yer kiralayacağı da öğrenildi.