Yeni nesilleri bilişim teknolojilerini kullanmaya teşvik edecek iki yarışmanın ödül töreni, bulunduğu çevrenin sosyo - kültürel yapısına uyum sağlayarak kentin gelişimine katkı sağlayan Forum Aydın’da 7 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirildi. Öğrenci ve öğretmenlere yönelik düzenlenen Web Tasarım Yarışması’nda katılımcılar, teknolojiyi eğitim yaşamında kullanmayı destekleyen projeleriyle yarıştı. “Logo Tasarım Yarışması’nda ise Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün vizyon ve misyonunu en iyi anlatan logolar dereceye girmeye hak kazandı.

Forum Aydın’da öğrenci ve öğretmenler yarıştı

Aydın genelinde başta öğrenciler olmak üzere eğitimde payı bulunan herkesi bilişim teknolojilerini kullanmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen Web Tasarım Yarışması’nın ödül töreni iki ayrı kategoride gerçekleştirildi. Öğrenciler, okullarını tanıttıkları web sitesi ile, öğretmenler ise ders içeriklerini destekleyen web siteleri ile yarıştı. Katılımcıların, yaşadığı çevreyi teknolojiyi kullanarak ifade edebilme, proje hazırlama, sunum becerisi geliştirmelerini destekleyen yarışmada birincilere dizüstü bilgisayar Forum Aydın tarafından hediye edildi.

Web sitesi tasarım yarışmasında Öğretmen dalında birinci Burhan Aydın, ikinci Mehmet Kazım Candar, üçüncü ise Ömer Yavuz olurken, Öğrenci Kategorisinde ise Burak Özcan birinciliğe, Zahide Sude Duzcu ikinciliğe, Birol Doğan ise üçüncülüğe hak kazandı.

Forum Aydın’da logolar beğeniye sunuluyor

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurumsal logosunun, müdürlüğün vizyon ve misyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, işlevsel bir şekilde tasarlanmasını konu alan yarışmada ilk üçe giren İsmail Emre Yelestepe, Cem Uğuray, Mustafa Halil Selek hediyelerini Forum Aydın’dan aldı.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

07-05-2012-odul-toreni.jpg

07-05-2012-odul-toreni-3.jpg