Forum Aydın"da Pit Stop Turnuvası düzenlenecek. 8 Ekim Cuma ve 9 Ekim Cumartesi günleri elemelerin gerçekleşeceği turnuvada, adrenalin tutkunları Formula 1 aracının lastiklerini en kısa sürede değiştirmek için birbirleriyle yarışacaklar. Yarışmanın finali 10 Ekim Pazar günü yapılacak.
Pit Stop etkinliğine katılabilmek için Forum Aydın"daki mağazalardan 50 TL"lik fiş ya da fatura ile danışma masasına müracaat etmek gerekiyor. 18 yaş üstü kişilerin katılabileceği etkinlikte kuyumcu, sigara, tütün, mobil hat kontör kart alımları ve toplu alışverişler dışındaki en az 50 TL"lik fiş ya da fatura kabul edilecek.
Turnuva, Forum Aydın Zeytin Meydanı"nda, 17.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Birinci gelen ekibe 2 adet Canon Fotoğraf Makinası, ikinci gelen ekibe 2 adet Philips Traş Makinası ve üçüncü gelen ekibe de Portatif Müzik Seti hediye edilecek.
1.AYDIN AUTO SHOW DEVAM EDİYOR
Forum Aydın ve Otolife Dergisi işbirliği ile düzenlenen, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve AK Parti eski Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar tarafından açılışı yapılan 1. Aydın Auto Show etkinliği, motorlu araç tutkunlarını kendine çekiyor. Aydın ili dahilinde hizmet veren firmalarının yanı sıra Aydın"da olmayan pek çok markanın da katıldığı etkinlikte yaklaşık 25 markanın araçları sergileniyor.
Açılışta konuşan Vali Çoş, "Bugün Aydınlı tüketiciler icin yararlı olduğuna inandığım bir faaliyetin açılışını gerçekleştireceğiz. Otolife Dergisi ve Forum Alışveriş Merkezine düzenlediği, bölgemizde otomotiv ve otomotiv yan ürünlerinin satışını Yapan firmaların, ürünlerini Aydınlı tüketicilere tanıtım imkanı buldukları ve tüketicilerin aracı yada yedek Parçaları birbiriyle mukayese etme, doğru ve isabetli tercih yapma imkanı buldukları bir platformdayız. Ben boyle güzel bir organizasyonu tertipledikleri için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tum katılan firmalara Hayırlı ve bereketli isler temenni ediyorum. Aydınlı hemşerilerimde yeni çıkan Ürünleri tanımaları ve bilinçli tüketici olarak olmalarına yönlenmesini temenni ediyorum. Tum katılımcı firmalara geldikleri ve katkıda bulundukları icin tesekkur ediyor" dedi.
Misafirlerin araçları yakından görme fırsatı yakaladıkları Auto Show etkinliği 7 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek.