Açılış törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Jandarma Kriminal Şube Komutanı Kurmay Yarbay Mustafa Mercan, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı. Sergide Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinin yanı sıra Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji ile Türkçe derslerinin projeleri de sergilendi. Behiye Hanım yılsonu sergisine okulun anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları eserler renk kattı.
Serginin açılışında konuşan Behiye Hanım İlköğretim Okulu Müdürü Volkan Şenarslan; “Sergimizi her derslikte ayrı açmanın yanında Fen ve Türkçe derslerinin projelerini de sunmak istedik” dedi.
Öğretmenlerin bütün çabası gibi ilçe idarecileri olarak kendilerinin de bütün çabalarının öğrencilerin büyük başarılar elde etmelerini sağlamak olduğunu söyleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, serginin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ve tebrik etti.
Kaymakam Demirezer ve katılımcılar sergiyi gezerlerken; İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer okul öğrencileri ile bol bol sohbet etti.
FİNALİST PROJELER İLGİ GÖRDÜ
Behiye Hanım İlköğretim Okulu’nun Türkiye genelinde düzenlenen Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı (SEPTO) yarışmasında oyuncak tasarımı ve rekreasyon kategorilerinde Türkiye finaline kalan projesi ile “Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasında finale kalan ve Türkiye 3.’sü olan bir başka proje yıl sonu sergisinde katılımcıların beğenisine sunuldu. Özellikle okul öğrencileri Memduha Karabacak, Büşra Birinci ve Buse Esra Mercan tarafından hazırlanan pet şişe kapaklarından yapılan oyuncak ve rekreasyon projesi katılımcıların ilgisini çekti. Kaymakam Mehmet Demirezer başta olmak üzere katılımcılar öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.