Aroma Erkekler Birinci Ligi'nde hafta sonunda İstanbul, Beşiktaş-Fenerbahçe ve Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyesi derbilerine ev sahipliği yaparken, Ankara ise SGK-Maliye Milli Piyango ile Halk Bankası-Ziraat Bankası derbilerine sahne olacak.

Ligde, 8. hafta sonunda sıralamada 11 puanla 7. olan Beşiktaş, İstanbul Akatlar Spor Salonu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Beşiktaş'ın, 19 puan ve averajla Arkas Spor'un önünde sıralamada 2. olan Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.

İstanbul'daki bir diğer derbi de 11 puan ve averajla 8. sıradaki Galatasaray ile 20 puanla lider İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak. Voleybolseverler karşılaşmayı saat 16.00'da Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 50. Yıl Salonu'nda izleyebilecek.

ANKARA DERBİLERİ

Öte yandan Başkentli voleybolseverler de hafta sonunda Ankara'nın 4 takımının mücadelelerini izleyebilecek.

Aroma Erkekler Birinci Ligi'nde ligde 12 puanla 6. sırada bulunan SGK, 9 puanla 9. sırada bulunan Maliye Milli Piyango ile mücadele edecek.

Ankara'daki bir başka derbide ise aynı puana sahip 2 takım karşılaşacak.

Ligde 8. hafta sonunda 16 puan ve averajla 4. sırada bulunan Halk Bankası, yine kendisi gibi aynı puana sahip olan 5. sıradaki en yakın takipçisi Ziraat Bankası'nı ağırlayacak.

Maçlar sırasıyla saat 15.00 ve 17.30'da Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda yapılacak./yeni şafak