beIN Sports'a konuşan Orman, Lens, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup gibi birçok konuda açıklama yaptı. İşte o sözler...

"3 transfer yapacağız 2 stoper ve sağ kanat olabilir. Beşiktaş'ta al, al, al dönemi bitti. Sat, sat, al dönemi artık. 1-2 oyuncu değil, bedelini bulursa hepsini satarım."

Jeremain Lens yine gündemde

"Lens, Fenerbahçe'ye gelmeden önce de ilgilendiğimiz bir oyuncuydu. Dinamo Kiev'e gittiğinden beri vardı. Geçen sene gelebilirdi."
"Devre arasında çıkma klavuzu istemişti Çin'e gidebilir diye. Biz bu zihniyeti istemiyoruz. Beşiktaş sıçrama tahtası değil, amaçtır. "Lens konusuna bakacağız. Olabilir de, olmayabilir de. Çok ısrarcı değiliz. Onun önünde olan oyuncular var. Kısmettir bunlar."

Tolgay sevdiğimiz bir oyuncu

"Tolgay; Inter, Milan, Roma, Fiorentina, bütün İtalya'yı geziyor ama bana gelmiş bir teklif yok yalnız. Çok sevdiğimiz bir oyuncu."

Oğuzhan'a ciddi teklif yok


Oğuzhan'a ciddi teklifler geldiği doğru değil. Oğuzhan ancak ve ancak üst düzey bir kulübe gidebilir. Başarılı olacağı yere gitmeli"

Veli gidecek Töre kalacak

Gelecek sezon Veli başka bir takıma gidecek. Gökhan Töre ise takımda kalacak.

Aboubakar ve Talisca konusu

Aboubakar'ın kalmasını istiyoruz. Hayırlısıyla kalır. Ama çok ısrarcı değiliz. Gelecek yaz Talisca için agresif girişimlerimiz olabilir.

Demba Ba ile 2-3 yıl daha

"Demba Ba'nın bir dahaki sene takımda olmasını istiyorum. Hatta 2-3 sene de kontrat yapılmasını istedim. Çok iyi bir oyuncu. Nereye koşacağını, nasıl oynayacağını iyi bilen bir futbolcu."