Fenerbahçe’de yönetim, devre arası transferi için temaslarını yoğunlaştırdı. Teknik Direktör Advocaat'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Manchester United futbolcusu Depay için büyük çaba sarf ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının kanat olarak listesinin ilk sırasında bulunan Hollandalı yıldız konusunda ManchesterUnited ile anlaşan yönetim, tecrübeli futbolcuyu ikna etmek için tüm olanaklarını seferber etti.

Volkan Şen Londra yolcusuFenerbahçe’de ocak tatili başladı. Yetenekli futbolcu Volkan Şen, devre arası tatilini eşi ve çocuklarıyla birlikte Londra’da geçirecek.İlgili Haberi Oku

ADVOCAAT GÖRÜŞECEK

Sarı-lacivertliler, Depay'ı ikna edememesi durumunda ibreyi Advocaat'ın istediği bir diğer isim olan Feyenoord futbolcusu Eljero Elia'ya çevirecek. Surinam asıllı Hollandalı için Feyenoord ile görüşen Fenerbahçe yönetimi, bu transferi satın alma opsiyonlu olarak kiralık bitirmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Dick Advocaat da tatil için gittiği ülkesi Hollanda'da Eljero Elia ile görüşerek bu oyuncuyu ikna etmeye çalışacak.

Yılın son derbisini Fenerbahçe kazandıKadınlar Basketbol Ligi’nde Fenerabahçe, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 22 sayı farkla devirdi.İlgili Haberi Oku

EKİCİ'DE SONA DOĞRU

Para konusunda Mehmet Ekici ile anlaşan Fenerbahçe, bonservis konusunda Trabzonspor ile orta yol bulmaya çalışıyor. Aatif artı para teklifiyle Karadeniz ekibini ikna etmeye çalışan sarı-lacivertliler, Faslı futbolcunun takımdan ayrılmak istememesine takıldı. Fenerbahçe bu sefer “Stoch artı para” dedi, bordo-mavililer ise Fernandao'yu istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Trabzon yönetimi ile yeniden bir araya gelecek.