G.SARAY"DA sözleşmeleri devam ettiği halde gönderilmesi planlanan 8 oyuncuya kimsenin talip olmaması panik yarattı. Frank Rijkaard transferinin dışında yerlilerden Mustafa Sarp"a imza attıran, kaleci Leo Franco ile de sözleşme imzalayan Cimbom"da Servet"in durumu netlik kazanmazken Necati Ateş, Ümit Karan, Lincoln, Nonda, Aydın, Mehmet Güven, Ferdi Elmas ve Volkan Yaman"ın takım bulmaması büyük sıkıntı yaratacak. Çünkü bu 8 ismin yıllık maliyeti toplam 8 milyon Euro...

ÖZELLİKLE yıllık ücretinin yüksek olması nedeniyle Schalke"nin almaya yanaşmadığı Lincoln büyük sorun. 2.5 milyon Euro alan Sambacı da “Hiçbir yere gitmiyorum” diyerek Cimbom"un elini kolunu bağladı.. Bir diğer sorunlu isim ise Nonda. Aslan 1.3 milyon Euro alan Kongo"lu oyuncusu da kulüp bulamaz ise bu parayı ödemek durumunda. Bir diğer kriz Ümit Karan da.. Golcü oyuncu da görüşmelerden sonuç alamadı. Eğer Karan "Kalacağım" diye tutturursa onun yıllık maliyeti de 1 milyon Euro...

REAL Sociedad takımında kiralık oynayan Necati 1 Milyon Euro"luk maliyetiyle yine Aslan"ın omzundaki yüklerden birisi. Aydın 400 bin, Mehmet Güven ve Ferdi 500"er bin, Volkan Yaman da 600 bin Euro"ya oynuyor ve şu ana dek elde kalmış durumdalar.

SERVET KORKUSU

G.SARAY, Servet konusunda dört gözle resmi adım atılmasını bekliyor. Marsilya"ya 8 milyon Euro"ya bu oyuncuyu satan Cimbom, son 3 günde kimsenin kulübü aramaması üzerine “Acaba” duygusuna kapıldı. Servet"ten gelecek parayla oyuncu borçlarını ödemeyi ve yeni transferler yapmayı planlayan yönetim Marsilya"da suların durulmasını bekliyor.

KULÜBÜN sahibi Dreyfüs"ün arkadaşı Jean Claude Dassier"i başkanlığa getirmesi bekleniyor. Başkanlık çözümünün ardından Servet"in durumu belli olacak.