Batman"ın Kozluk ilçesi"nde, kız kaçıran gencin babasının kulakları kesildi.

Batman"ın Kozluk ilçesi"nde amcasının oğlu ile nişanlıyken tanıştığı 20 yaşındaki Savaş Bilgin adlı gençle Bitlis"in Tatvan İlçesine kaçan genç kızın yakınları, bir yıl sonra kızlarını kaçıran gencin ailesiyle barışmak istedi. Tatvan"a giden genç kızın ailesi kızlarını kaçıran gencin babası 53 yaşındaki Nurettin Bilgin ile barıştılar.

Kızın yakınları barıştıklarını ispatlamak amacıyla kızlarını kaçıran gencin babası Nurettin Bilgin"i Kozluk İlçesine bağlı Karaoğlak köyüne davet etti. Bu daveti kıramayan Bilgin, genç kızın yakınlarıyla aynı arabaya binerek Kozluk"a hareket etti. Ancak, Karaoğluk köyü yakınlarında aracı durduran kızın yakınları, Nurettin Bilgin"in ellerini bağlayarak iki kulağını kestikten sonra yol kenarına bırakarak kaçtılar.

Kanlar içinde yol kenarında kalan Bilgin, Kozluk- Batman arası sefer yapan minibüsçüler tarafından Kozluk Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Batman"a getirilen Nurettin Bilgin, buradan da Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"ne sevk edildi. Kesik kulaklar bulunamadığı için yerine dikilemeyen Nurettin Bilgin tedavisinin ardından taburcu oldu.

Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği"nin, kulak kesme olayının faillerinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattığı bildirildi.

MİLLİYET