Sarı kırmızılılarda bir dönem forma giyen Mustafa Sarp, teknik direktörlük için Fatih Terim'in ismini ön planda olduğunu ve ileriki günlerde Galatasaray'ın başına onun geçeceğini öne sürdü.

Bomba açıklamalarda bulunan Mustafa Sarp, şunları söyledi: "Dursun Özbek yönetimi Galatasaray'ın vizyonunda değil. Bu yönetim değişir ve yeni yönetimle birlikte çok şey de değişir."

"Fatih Terim, yeni yönetimle birlikte Galatasaray'ın başına geçer. Galatasaray o kadar transfer yaptı ama Sabri'nin yerini dolduramadı. Yeni sezonda yerine yeni bir isim alınıp, Sabri'de bir alternatif olarak takımda kalmalı."

Mustafa Sarp, Fenerbahçe ile ilgili de bomba bir açıklamada bulundu. Sarp, "Aldığım duyumlar doğrultusunda Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin yeni hocası olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Mustafa Sarp, favorisinin Medipol Başakşehir olduğunu söyledi. Sarp, Beşiktaş'ın Avrupa’da yoluna devam etmesinin bir dezavantaj olduğunu vurgulayarak, “Beşiktaş’ın Olympiakos’u geçip UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmesi şampiyonluk yarışı için dezavantaj olur. Eğer Beşiktaş, Avrupa’da devam ederse lige konsantre olmakta zorlanacak. Bu da Medipol Başakşehir’in lehine bir durum olacaktır” dedi.