TOKAT'tan aralarında eski sevgilisinin de aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından kaçırılarak Antalya'nın Alanya İlçesi'ne getirildikten sonra bıçak tehditiyle tecavüze uğradığını ön esüren 24 yaşındaki A.İ.Y., şüphelilerin elinden kaçarak jandarmaya sığındı. Jandarma kadının dediği yere baskın düzenleyerek 3 şüpheliyi yakaladı.

Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nde dün akşam vücudunda kesik izleri bulunan A.İ.Y. aralarında eski sevgilisi 30 yaşındaki Ş.G.'nin de bulunduğu 3 kişi tarafından Tokat'tan kaçırılarak Alanya'ya getirildiğini ve burada bıçak tehditiyle tecavüze uğradığını söyleyerek, jandarma ekiplerinden yardım istedi. Kapalı tutulduğu evden kaçtığını belirten kadının şikayeti üzerine jandarma ekipleri eve baskın düzenleyerek Ş.G. ile 29 yaşındaki B.Ş. ve 26 yaşındaki B.G.'yi gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorgularının ardından şüpheliler "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, yaralama ve tecavüz' suçlamasıyla adliyeye sevk etti. A.İ.Y. de, vücudundaki bıçak yaralarının tedavi edilmesi ardından savcıya ifade vermek üzere adliyeye getirildi. / DHA