Ceyla"nın kolyesini niye çalayım sadece arabalarım 4 milyon dolar

Geçen yılki cirosu 1.3 milyar dolar olan Cer Grup"un patronu Zeki Tanyeri 3 yıldır birlikte olduğu sosyetik sevgilisi Ceyla Gölcüklü"nün “Zeki benim 2 milyon dolarlık kolyemi çaldı” iddiası yüzünden zor günler yaşıyor. Hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen Zeki Tanyeri iddialarla ilgili Vatan"a konuştu:

- Ceyla Hanım"la bayramda Maldivler"deydik. Oradan da Demir Çelik konferasındaki konuşmam için Dubai"ye geçtik. Bana orada "kolyemi kaybetim, çok üzgünüm" dedi. Açık söylemek gerekirse kolyesini hiç görmedim. Çok üzüldüm deyince ben de "üzülme birkaç yıl sonra aynısını alırım" dedim. Sonra böyle bir iddia ortaya attı. Benim 2 tane arabamın fiyatı 2 milyon dolar.

Arabalarımın toplamı 4 milyon dolar.

- Dün hayatımın en kötü gününü geçiriyorum. Özel hayatımla hiçbir zaman ön planda olmak istemedim. Ceyla Hanım sinirlendiği zaman her şeyi yapar. Bu iddialar çok ağır iddialar. Kesinlikle yalan ve hikaye. Kendisi de böyle bir şey olmadığını biliyor hatta yarım saat önce telefonla konuştuk. 10 bin çalışanım var. 49 yıllık bir geçmişimiz var. Biz ilk kurulan demir çelik fabrikasının sahibiyiz. Hakim, geçen yılki ciromuza baksa Ceyla"nın bu iddialarına güler.

- Ceyla onu dövdüğümü de iddia etmiş. 22 sene İsviçre"de yaşadım. O kültürü gördüm, hayatımda bir bayana el kaldırmadım. Ceyla Hanım"a sevgim saygım sonsuz. Kendisi de bunun doğru olmadığını biliyor. Onun çok temiz bir kalbi var. Ceyla ile ilişki yaşadığıma pişman değilim.