Kuşadası’nda eğitim veren Özel Ü. Naci Akdoğan koleji tarafından her ay düzenlenen yazar-öğrenci buluşmalarının bu ayki konuğu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan oldu. 21. dönem İzmir Milletvekili olan Suat Çağlayan, okulun 6,7 ve 8’nci sınıf öğrencileri ile buluştu.
Özel Ü. Naci Akdoğan Okullarında eğitim gören öğrenciler, bu ay kitaplarını okudukları eski bakan Suat Çağlayan ile bir araya geldi. Dayanışma, umut, sevgi, iyilik ve güzelliklerle bezeli “Umut” ve “Büyük Kanatlı Küçük Mavi Kelebek” isimli kitapları öğrenciler tarafından okunan eski Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, yaklaşık 2 saat süren söyleşide; hem kendisi hem kitapları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin sorularına da yanıt veren Suat Çağlayan, “Atatürkçü ve çağdaş bir eğitim veren bu okulda, kitaplarımla ilgili ilk kez bu kadar güzel sorularla karşılaştım. Bu da kitaplarımı ne kadar dikkatli ve sindirerek okuduğunuzu gösteriyor. Ayrıca okulunuza da böyle okum etkinlikleri düzenleyerek, öğrencileri yazarlarla buluşturdukları için de kutluyorum” dedi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, etkinlik sonunda öğrenciler için kitaplarını imzaladı.aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg