Olay, saat 23.30 sıralarında Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, düşük tehlikesi bulunan eşini doğumevine getiren C.E. (25), hastanede bulunan annesini bekleyen 11 yaşındaki B.K'yi cips alma bahanesiyle kantine götürdü. Küçük kıza kantinden cips alan C.E, daha sonra cep telefonunu müzik dinlemesi için kız çocuğuna verdi. Bir süre hastane önünde dolaştıktan sonra küçük kız çocuğunu hastanenin dışında bulunan karanlık bir yere götüren C.E'nin burada küçük kız çocuğunu dudağından öptüğü iddia edildi.

Küçük kızı yanına alıp karanlık yere götüren şahsı takip eden bir vatandaşın hastaneye gelen polis ekiplerine durumu bildirmesi üzerine C.E. gözaltına alındı. Şahsın küçük kız çocuğunu öptüğünü gören vatandaşın ihbarı üzerine gözaltına alınan şüpheli, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Hastane girişinde ve çıkışında yüzünü gizlemeye çalışan şüpheli, soruları da yanıtsız bıraktı. Hastanedeki işlemlerin ardından C.E, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.Şüpheli C.E. suçlamaları kabul etmezken, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.