AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-CHP milletvekili adayı Ferda Çağlar Erkut, dur durak demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP’li aday Erkut’un bu seferki durağı Koçarlı ve Koçarlı’ya bağlı Tekeli ve Güdüşlü köyü oldu. Pazar ziyareti sırasaında Erkut’u Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Koçarlı İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Değirmenci, Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Berrin Öztürk, Kadın Kolları ve partililerden oluşan bir grup yalnız bırakmadı. CHP’li aday Erkut, esnaf ziyareti sırasında AK Parti Milletvekili Adayı Semiha Öyüş ile karşılaştı. Erkut ve Öyüş kısa süre sohbet etti ve birbirlerine başarılar dileyerek iki aday da seçiç çalışmalarına devam etti.Gün içerisinde esnafla bol bol sohbet eden Ferda Çağlar Erkut, hem esnafın derdini dinledi hem de CHP iktidarında yapacak oldukları icraatları anlattı. Esnaf ziyareti sırasında oldukça Erkut’un enerjik ve sempatik tavırları ise dikkat çekti.

Pazar ziyaretinde sonra köy ziyaretlerine devam eden Ferda Çağlar Erkut, Tekeli ve Güdüşlü köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretleri sırasında Erkut’u  Erkut’u köy ziyaretlerinde Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Belediye Başkanının eşi Sevim Şen, Koçarlı İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Değirmenci, Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Berrin Öztürk, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kader Erişmiş, İL Genel Meclisi Üyesi Mutlu Öztürk yalnız bırakmadı. Tekeli  köyünde Erkut’un konuşmasını kahvehane bahçesinde erkekler, kahvehanede ise bayanlar dinledi. Köylü bayanlar tarafından büyük ilgi gören Erkut, “Benim için öncelikli olan bayan seçmenlerim. Onlar beni daha iyi anlıyor ve onların destekleri enerjime enerji katıyor” dedi.

Güdüşlü köyünde hükümete yüklenen Erkut, “Tarım yasasına göre çiftçi bütçenin yüzde 1 ini hak ediyor. Fakat çitçiye ayrılan miktar bunun yarısı. Geriye kalan diğer yarısı da nerde daha doğrusu kimin cebinde? Biz evlerimize gelen 1 kilo bulgur, makarnaya muhtaç hale geldik. Sadaka kültürünü devam ettirmek istemiyoruz. Aile sigortamız ile herkes istediğini istediği yerden alacak.Lüks gemiciklerde ve pırlantada bulunmayan fakat çitçimizin mazotundaki özel tüketim vergisini kaldıracağız. Amacımız çiftçimizi bitirmek değil hak ettiği yere getirmek. Yıllar önce Türkiye kendi kendine yetebilen 7 ülkeden bir tanesiydi, şimdi ise dışarıya bağımlı hale getiriliyoruz. Bilinçli olarak üretmeden tükettirilmeye alıştık. Herkesin uçan kuşa borcu var. Bu kadar zengin bir ülkede bizler hakettiğimiz değeri alamıyoruz. Amacımız mevcut iktidar gibi yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu bitirmek” diye konuştu.

dsc_0102.jpg

dsc_0117.jpg

 

dsc_0052.20110517113103.jpg

dsc_0126.jpg

dsc_0058.20110517113226.jpg