EMEKLİ ALBAY'IN EVİNDE 280 ADET ORDU YAPIMI EL BOMBASI BULUNDUĞU İDDİA EDİLİYOR
"Ergenekon" soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen bir operasyonlarda, aralarında emekli bir albayın da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaş'taki özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İstanbul'un Beykoz ilçesindeki bir ev ile Ankara'da belirlenen bir adrese operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon sonucu, emekli Albay A.D. Ankara'da, diğer 2 kişi de İstanbul'da yakalandı. A.D'nin Ankara'daki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildiği belirtildi.

Beykoz'daki evde yapılan aramalarda ise bir kamyon dolusu gizli belge ile 2 adet Kaleşnikof marka tüfek, bin adet mermi ve bin adet boş kovan bulundu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ve konuya ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.













Aklınızda olsun... Ahmedinejad yarın Sultanahmet'te CUMA NAMAZINA gidecek BU YÜZDEN DE: İSTANBUL'DA YARIN BAZI YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK
Ergenekon gözaltıları DEVAM ediyor... Bu kez biri emekli albay 3 kişi DAHA EMEKLİ ALBAY'IN EVİNDE 280 ADET ORDU YAPIMI EL BOMBASI BULUNDUĞU İDDİA EDİLİYOR
Ergenekon kapsamında tutuklanma istemiyle aranan ve ülke dışında olduğu bilinen Levent Ersöz paşanın YAPTIĞI GİZLİ KAYITLARIN DÖKÜMÜDÜR AKTÜEL DERGİSİ SON SAYISINDA YAYINLADI. YİNE BİR SÜRÜ MAHREM İLİŞKİ VE NİYET ORTAYA ÇIKIYOR:
CİNNET! Kilis'te, bir kişi eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Mutlu Sokak'ta, silah sesleri duyan vatandaşlar polise haber verdi. Polis ekipleri Ökkeş Çelebi'ye ait olduğu belirlenen evin kapısını çaldı, ancak cevap ala
PKK'dan Karataş için başsağlığı İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü DHKP-C'nin elebaşısı Dursun Karataş'ın kanserden tedavi gördüğü Hollanda'da ölmesi, terör örgütü PKK'yı yasa boğdu. Terör örgütü, Karataş'ın öl
Ergenekon terör örgütü şemaya döküldü, '1 numara' sansürlü Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde Ergenekon terör örgütünün şeması ortaya çıktı. Sekiz ayrı şema şeklinde deşifre edilenler arasında en üst lider olarak Veli Küçük'ün ismi yer aldı.



NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY