Nazilli"nin düşman işgalinden kurtuluşunun 86"ıncı yıldönümünde Gülben Ergen konseri ile kutlandı. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde Başkan Kaplan yaptığı sürprizlerle ünlü sanatçıyı şaşkına çevirdi. Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, sanatçının doğum günü ve evlilik yıldönümünü sahnede havai fişek gösterileri ile kutladı.
Gülben Ergen"in vereceği 5 Eylül Konseri için yaklaşık 20 bin kişiyi belediye meydanında topladı. Halk oyunları gösterilerinin ardından binlerce kişinin tezahüratları ile sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen, kendisini izlemeye gelenleri sahnede kaldığı bir buçuk saat boyunca coşturdu. Büyük bir izdiham ve sevgi selinin yaşandığı konserde sevilen birçok eserini seslendiren sanatçıya binlerce kişi eşlik etti. Zaman zaman ilginç diyalogların yaşandığı sahnede, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan"ı sahneye davet eden Gülben Ergen, bir sürprizle karşılaştı. Nazilli halkının kendisini çok sevdiğini ifade eden Başkan Kaplan, “Sizin burada olmanız bizleri çok mutlu etti. Bu arada doğum gününüzü ve evlilik yıldönümünüzü tüm Nazilli halkı adına kutluyorum. Nice mutlu yıllar diliyorum “dedi.
Kutlamanın hemen ardından başlayan havai fişek gösterisi ise ünlü sanatçıyı duygulandırdı. İlk defa kendisi için bir havai fişek gösterisi düzenlendiğini ifade eden Ergen, “Doğum günümde ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Beni gerçekten çok mutlu ettiniz. Sizleri çok seviyorum. İlk fırsatta tekrar Nazilli"ye gelmek istiyorum” diye konuştu.
Sanatçıya bir demet çiçek ve plaket takdim eden Başkan Aytekin Kaplan"ın sahneden ayrılmasının ardından programına kaldığı yerden devam eden sanatçı, Türk Milli Takımı için yazdığı şarkıyı seslendirdi. Yine binlerce kişinin kendisini eşlik ettiği şarkının bitimi ile birlikte ünlü sanatçı sahneye seyirci arsından uzun süre izlediği bir kişiyi çağırdı. Nazilli Hasköy"den ünlü sanatçıyı izlemek üzere gelen Mustafa Yağlı, elindeki bir tepsi kendi yetiştirdiği incir ile sahneye çıktı. Gülben Ergen sahneye çağırdığı izleyicinin eşi ile aynı adı taşıması nedeniyle sarılarak öptü ve “Mustafa"mda yanımda, daha ne isteyeyim” dedi.
Hayranı ile uzun bir süre sohbet eden Ergen, incirleri satın almak istediğini ifade ederek hayranının cebine bir miktar para koymak istedi. Kısa bir çabanın ardından hayranının cebine parayı koymayı başaran sanatçı, hayranını bırakmadı ve ondan bir türkü istedi. Rahat tavırları ile sahnede bir türkü söyleyen Hasköy"lü Mustafa Yağlı"ya Gülben Ergen"de eşlik etti.
Seyirciyi kırıp-geçiren ikili arasındaki sohbet konsere renk kattı. Programının sonunda tekrar sahneye aldığı Hasköy"lü Mustafa ile tekrar sarılıp öpüşen ünlü sanatçıya tüm seyirci alkış tutarak kıskandığını belirtti. Gülben Ergen"e inciri anlatan Mustafa Yağlı, söylediği incir manileri ile kırdı geçirdi. O sırada sahneye fırlayan başka bir hayranını onu sahneden indirmeye çalışan zabıta görevlisinden koruyan sanatçı ilginç diyalogları ile yine seyirciyi kahkahaya boğdu. Kendisine olan yoğun sevgi nedenle çok mutlu olduğunu ifade eden ünlü sanatçı yaklaşık bir buçuk saat süren konserini tamamlayarak alkışlar altında sahneden indi.