Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan referandumunda ‘evet’ oylarının en yüksek çıktığı Şurlıurfa’nın Harran ilçesine gidiyor. Erdoğan bugün gerçekleştireceği ziyaret sırasında Harran’daki halk ile iftar programına katılacak.

Erdoğan’ın ziyareti hakkında dün açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şunları söyledi: “Dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Türkiye Şampiyonu Harran ilçemizle Allah kısmet ederse bir iftar programında buluşacak. Bu şehrimiz açısından onur verici bir durum, ilçemiz açısından onur verici bir durum. İnşallah yarın saat 15.00 veya 16.00 gibi Sayın Cumhurbaşkanımız havaalanına teşrif edeceklerdir. Programın kesinleşen kısmı, Harran programında halkımızla geniş bir iftar yemeği olacak.”

TANK DURDURAN ERDOĞAN HEYKELİ

Harran ilçesi daha önce de 15 Temmuz gecesini anlatan ‘Tank Durduran Erdoğan Anıtı’ ile gündeme gelmişti. Anıtta, bir tank ve tankın etrafında duran, üstüne çıkan vatandaşları temsil eden figürler ve tanka ‘dur’ işareti yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan heykeli yer alıyor.