Aksu'nun ikinci uzun metraj filmi olan ''Entel Köy''ün çekimleri, Yörük çadırlarının kurulduğu Pınarcık Köyü meydanında köy halkı, yerel yönetim ve paydaşlar, filmin oyuncularından Mehmet Ali Alabora ile Yüksel Aksu ve ekibinin katılımıyla gerçekleşecek. 
     Meandros Festivali Genel Koordinatörü Başak Kamacı, yönetmen Yüksel Aksu'nun, geçtiğimiz yaz ''Dağlara Yürüyenler: Sarıkeçililer'' adlı belgesel filminin gala gösterimi için Didim'e geldiği sırada, kendisinden Didim'de film çekme sözünü aldıklarını belirterek, Aksu'nun yeni filmi olan ''Entel Köy''ün çekimlerinin Bafa Gölü çevresindeki Pınarcık Köyü meydanında başlayacağını söyledi. 
     Kamacı, ''Yaklaşık üç yıldır Didim ve çevresinde filmle ilgili ön araştırma ve çalışmalar için bölgemizi sık sık ziyaret eden Yüksel Aksu, artık ekibiyle birlikte 'Entel Köy' adlı filminin çekimlerine 27 Nisan Çarşamba günü başlıyor. 'Dondurmam Gaymak' filmiyle hem Türkiye'de, hem de yurt dışında ses getiren Aksu'nun ikinci filmini çekmek için Didim, Bafa ve Söke çevresini tercih etmesi bölgenin tanıtımı açısından büyük bir avantaj sağlayacak'' diye konuştu.