Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)  baskıları nedeniyle 2011 yılında İstanbul Tuzla'daki Deniz Harp Okulunu bırakan  C.K, askeri okullarda da örgütlenen terör örgütü mensuplarının kendilerinden olmayanları yıpratmak için komplolara başvurduğunu ve iftiralar attığını söyledi.

    Eskişehir'de yaşayan C.K, 2003  yılında Heybeliada Deniz Lisesini kazandığını belirterek, okula başladıktan bir  süre sonra çok başarılı öğrenciler hakkında linç kampanyalarını gördüklerini  ancak ne olduğunu anlamadıklarını kaydetti.

    Devre birincisi olan çocuk hakkında hırsızlık iftirası atıldığını ve  bu kişinin istifa etmek zorunda bırakıldığını aktaran C.K, şöyle konuştu:

"Bazı öğrenciler hakkında 'cinsel içerikli partilere katılmış,  videoları var' diye söylentiler çıktı. Halbuki kimse video görmedi. Bazı başarılı  öğrencilerin okula uyuşturucu getirdiği söylendi. Türk Silahlı Kuvvetlerinde  üzerinize böyle bir iftira atıldıysa rütbe almanız zorlaşıyor. Temize çıksanız da  üzerinizde leke kalıyor. Okul içinde ayakkabın boyasız, saç tıraşın kötü gibi  bahanelerle üzerimize baskı kuruldu. Bazı arkadaşlarımızın çantasında onlardan  habersiz bırakılan yasak objeler bulundu. Bazı insanların hiç hak etmediği halde  linç edildiğini, bazılarının ise parladığını görmeye başladık. Okul birincisi  arkadaşımızı sınıfta bıraktıklarını biliyorum. O arkadaşımız yıpratıla yıpratıla  istifaya zorlandı."