Kampanya çerçevesinde en fazla atık pil toplayan okullar ile öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, törende yaptığı konuşmada, kampanyayla öğrencilere çevre koruma anlayışı aşılamak için okullara pil toplama bidonları dağıttıklarını belirtti. 
     Kampanyanın okullarda çok büyük ilgi gördüğünü ifade eden Alıcık, ''Öğretmenlerimiz bu işin yakın takipçisi oldular. Kampanyada 5 ay gibi kısa bir sürede bin 440 kilogram atık pil toplandı. Yine okullara pillerin içerdiği kimyasallar nedeniyle insan sağlığını ve ekolojik dengeyi tehdit eden atık pillerin zararlarından korunmak için toplanarak bertaraf edilmesi gereken broşürler bastırdık, pankartlar astırdık'' dedi. 
     Törende, kampanyaya 323 kilogram atık pil toplayarak katkıda bulunan Fatih İlköğretim Okulu projeksiyon makinesi, 276 kilogram atık pil toplayan Atatürk İlköğretim Okulu bilgisayar, 145 kilogram atık pil toplayan Turan İlköğretim Okulu da renkli yazıcı hediye edildi. 
     Yine kampanya kapsamında, 16 bin 500 adet pil toplayan Emine Özkaya, 10 bin 500 adet pil toplayan Kıvanç Aykaç ve 7 bin 815 adet atık pil toplayan Yavuz Emre Atay'a birer adet diz üstü bilgisayar hediye edildi.