AYDINPOST ÖZEL/Murat Uçkaç-Garanti Bankası Adnan Menderes Bulvarı Şubesi emlak sektöründe faaliyet gösteren firma yöneticileri ile kokteylde buluştu.

Garanti Bankası Şubesi içerisinde düzenlenen kokteylde emlak firma yöneticilerini bilgilendiren Garanti Bankası Adnan Menderes Bulvarı Şubesi Müdür Egemen Keskin "Sektördeki yenilikleri ve bu yeniliklere bağlı olarak bankamızın çalışma şeklini sizlerle paylaşmak üzere bu kokteyli düzenledik. Bilindiği üzere 2011 sonrasında kredilendirme konularında bazı değişiklikler söz konusu oldu. Tabi bunlara bağlı olarak Garanti Bankası"nın siz değerli firma yöneticileri ile ne gibi bir hareket tarzı içinde olacağını sizlere anlatmak istedik. Bu güne kadar bankamızda pek çok kez çalışmalar içerisinde olduğunuzu biliyoruz ve bu ticari dostluğunuzdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şube Müdürü Keskin"in konuşmasının ardından Garanti Bankası yetkilileri kokteyle katılan emlak firma yöneticileri ile tek tek yakından ilgilendi ve sorulan sorulara yanıtlar verdi.

KOKTEYLDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN