Tüm Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Taş ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ‘ı makamında ziyaret etti.

Tüm Emekliler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Taş, Yönetim Kurulu üyeleri Leyla Çamurlu, Bircan Kaya, Ali İhsan Karasoy, Fahrettin Şentürk ve Dudu Kutlu geçtiğimiz günlerde Umre’ye giden Başkan Alıcık’a hayırlı olsun dileğinde bulunmak amacıyla makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hüseyin Taş, “Belediye Başkanımız her ihtiyacımız olduğunda bizim yanımızda olarak desteklerini verdi vermeye de devam ediyor. Kutsal toprakları ziyareti dönüşünde hayırlı olsun dileklerimizi sunmak ve bize verdiği desteklerden dolayı yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte kendisini ziyaret ettik” dedi.

Ziyarette ayrıca Başkan Alıcık’tan dernek binalarına uzun zamandır bakım yapamadıkları için boya-badana, halı döşenmesi ve derneğin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği yurt içi gezilerde kullanılmak üzere belediyeye ait otobüsün tahsisi için talepte bulundular.

Ziyaretlerinden çok memnun olduğunu belirten Haluk Alıcık misafirlerine hurma ve zemzem suyu ikramında bulundu. Nazillide yaşayan her kesin, her konuda derdine deva olmak için ve Nazilli’ye hizmet için çalıştığını belirten Haluk Alıcık, Derneğin herhangi bir ihtiyacının ve dernekle ilgili sorunların giderilmesinde yardımcı olacaklarını söyledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png