AYDINPOST HABER SERVİSİ- Türkiye’de dershanelerin Anayasa Mahkemesi kararı sonrası temel liseye dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bu dönüşüm kapsamında  Aydın’da faaliyet gösteren Çözüm Temel Lisesi, sektörde başarılı girişimleriyle dikkat çekiyor. Çözüm Temel Lisesi, Liseleri “Hayatı Yorumlama” dönemi olarak tanımlıyor.

Deneyimli öğretmen kadrosuyla eğitim veren Çözüm Temel Lisesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin yeni yıldızı olmaya aday.

img_20160208_173317.jpg

Aydın’da eğitim sektörünün tecrübeli isimlerinden Çözüm Temel Lisesi Kurucu Temsilcisi Saffet Güzel, kendilerine olan ilginin giderek artmasından memnun olduklarını belirterek, “Bizler Çözüm Temel Lisesi olarak ‘Butik Okul’ anlayışı içinde öğrencilerimize öğrenme heyecanını ve bilgilenme keyfini yaşatarak hayallerindeki üniversiteyi kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle eğitim kadromuzu en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip, test tekniği ve üniversite sınavları konusunda uzman öğretmenlerden oluşturduk. Öğrencilerimize yılda 2000 saat ders ile tam öğrenme modeli uygulayıp yeterince deneme sınavı ve sınav stratejileri konusunda rehberlik yapabiliyoruz. Ayrıca akıllı tahta+akıllı defter ayrıcalığı ile görerek öğrenme sonucu derslerde yüksek motivasyon sağlıyoruz. Öğrencilerimizle yaptığımız daha pek çok çalışma ile öğrencilerimizi sınavlara tam donanımlı ve kendilerine tam  güvenli olarak sınavlara ve geleceğe hazırlıyoruz. Bu da öğrenci ve velilerin  bizlere olan ilgisinin giderek artmasını sağlıyor” dedi.

DAHA EKONOMİK EĞİTİM İÇİN ‘BURSLULUK SINAVI’

Temel Liselerin diğer özel okullara göre oldukça ekonomik olduğunu belirten Saffet Güzel, “Velilerin devlet teşviki ile ayda 300 TL’ye öğrencileri üniversiteye özel ortamda hazırlayabilmek mümkün. Ayrıca Çözüm Temel Lisesi olarak 13-14 Şubat 2016 tarihlerinde 9-10-ve 11. sınıflara ‘Bursluluk Sınavı’ yapacağız. Bu sınavda burs kazanan öğrenciler daha da ekonomik şartlarda öğrenim görebilecek. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize 2.yarıyılda başarılar dilerim” şeklinde konuştu. 

img_20151229_111523.jpg