Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede verile iftar yemeklerine bire bir ev sahipliği yapıyor. Engelli vatandaşlara verilen yemek ile İlyasdere Mahallesin de verilen iftar yemeğinin aynı anda olması sebebiyle Engelli vatandaşlara düzenlenen iftar yemeğine Başkan Özakcan’ı temsilen Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Sümran Ünal ve Efeler Belediye Meclisi üyesi Mahmut Yüce katıldı. Engelli derneklerin bir araya geldiği iftar yemeğine Türkiye Sakatlar Derneği, Engelliler Spor Kulübü, Altı Nokta Körler Derneği ve İşitme Engelliler Spor Kulübü üyeleri hazır bulundu.

Efeler Belediyesi’nin “Engellilik kader değildir” anlayışı ile yola çıktığını belirten Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sümran Ünal; “ Efeler Belediyesi olarak engellilik kader değildir anlayışı ile yola çıkarak, engelli vatandaşlarımızın rahat yaşayacağı bir Aydın hedefliyoruz. Yasalar çerçevesinde engelli vatandaşlarımız için her türlü olanağı kullanarak sorunlarını çözmek için hazırız. Önümüzdeki günlerde engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve topluma daha kolay kazandırmak için Efeler Belediyesi bünyesinde Engelliler Masası ve Engelliler Meclisi oluşturma çalışmalarına başlayacağız. Kuracağımız bu birimler ile engelli vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip edip çözüm üretmenin yollarını arayacağız. 200 engelli ve ailesini bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak bizi çok mutlu etti, düzenlediğimiz iftar yemeğine katılan dernek başkan ve temsilcilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler iftar yemeği sonrasında davetlileri temsilen Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Sümran Ünal’a çiçek takdim etti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140716aw144964_02.jpg