Özet: Bu yıl, “Çizginin Dışındakiler” ana konsepti çerçevesinde, dünya görüşleriyle farklılık yaratmış isimleri ağırlayan Bersay İletişim Enstitüsü (BİE), Ece Sükan’ı konuk etti.

Konferanslardan ve tüm faaliyetlerinden elde ettiği gelirle iletişim alanında eğitim gören Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine burs desteği sağlayan BİE’nin İletişimde Mükemmellik Programı’nın üçüncüsü “Çizginin Dışındakiler”in konuğu Ece Sükan oldu.

Ece Sükan, Bersay İletişim Enstitüsü’nde verdiği konferansta okul hayatından, moda editörlüğüne başlama öyküsünü ve neden çizgi dışı olarak tanımlandığını konuklarla paylaştı.


Psikoloji eğitimini tamamladıktan sonra moda editörü olmak için Ankara’dan İstanbul’a gelen Sükan, iç sesine kulak vererek başarıya ulaştığını belirtti. Sükan, “İç sesini dinleyebilen insanlar çizginin dışındadır. İstediğini yapabilmek için hayallerini takip edebilmek ve süreci keyif alarak yaşamak büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Sükan, bir işte başarılı olmak için işine tutkulu olmanın, sabretmeyi bilmenin, başarılı olmaya inanmanın, cesur ve vizyoner bir bakış açısına sahip olmanın önemli olduğunu ifade etti.

Moda editörlüğü ile mankenliği bir arada yürüterek masanın iki tarafından olaylara bakmanın avantajlarını anlatan Sükan, mesleğinde ekip enerjisine inanmanın vazgeçilmez bir başarı faktörü olduğunu belirtti.

“İletişimde Mükemmellik Programı 3: Çizginin Dışındakiler” in bir sonraki konuğu ise Nihat Gökyiğit...