Yangın Polat Tower’da Kalan Ünlüleri De Korkuttu Sarıgül: “Yangından Ders Almamız Lazım” Polat Tower’daki Yangın Kontrol Altına Alındı.

Hatırlanacağı gibi İstanbul Beşiktaş’ta 42 katlı Polat Tower binasında yangın çıkmış, binanın dış cephesinde başlayan yangında alevler binanın içine girmeden kontrol altına alınmıştı.

Yaşanan olay sonrası görgü tanığı vatandaşlar ve binada kalan ünlüler büyük korku yaşamıştı.

İşte tüm bu yaşananlar ardından Polat Tower binasında dairesi bulunana Ece Erken’e yönelik gazeteci Cüney Özdemir’den bir tweet geldi.

Özdemir, ‘Hatırlarsak Ece Erken İstanbul depremde yıkılırken Polat Towers’daki evinden seyredeceğini söylemişti. Polat Towers yandı İstanbul seyretti!’ diye yazdı.

Ece Erken’in ise Cüneyt Özdemir’e cevabı gecikmedi. Twitter adresinden Özdemir’e sert eleştirilerde bulunan ünlü sunucu ”o haber mahkemelik!!!!!haberi yapan da yazan da özür diledi!!!!neyin pesindesin!!!!’ ifadesini kullandı.

‘Ayrıca bu haberle ilgili yıllardır her yerde dalga gecerim,asparagas haberde son nokta diye!Ayse Armana benzemem!lafini bil!’ diye ekleyen Ece Erken, ‘senin gercekten tedaviye ihtiyacın var!’ cümlelerini kullandı.

İşte tartışmanın fitilini ateşleyen o tweet ve Ece Erken’in sert tepkileri: