İşte Dündar"ın zor anları:

Dündar: İstirham ediyorum bu konunun dışına çıkmayalım...

Gökçek: Sayın Dündar verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz...

Dündar: Kılıçdaroğlu Arena programında ana hatlarıyla dile getirdi. Biz bu toplantıyı bunları açmak için yapıyoruz. Doğalgaz konuşmayacağız da ne konuşacağız...

Dündar: (Gökçek"in Karayalçın ile ilgili iddiaları üzerine) Lütfen Karayalçın"ın burada cevap vermesi gerekir. Burda olmayan biri ile ilgili konuşmayın.

Gökçek: Siz niye Karayalçın"ın avukatlığına soyunuyorsunuz?

Dündar: Burada olmayan gıyabında dövülen bir insanı savunmak benim görevimdir.

Dündar: (Karşılıklı konuşmaların artması üzerine , Dündar masaya vurarak) Sayın konuklar lütfen beni dinler misiniz?

Gökçek: Dündar siz taraf tutmayın.

Dündar: (...) Siz de dinleyin lütfen. Sayın Gökçek açık açık söyleyeyim, ben bundan sonra sizin olduğunuz bir oturumu yönetmek istemem.

Dündar: (Gökçek"in susmaması üzerine) Sesinizi kıstırmak durumunda kalabilirim.

Gökçek: Bu kadar taraf tutmayın.

Dündar: Elimden geldiğince adil yönetim yapmaya gayret ediyorum. 40 yıllık televizyoncuyum. Artık şu noktada size hatırlatma yapmak zorundayım. Eğer bir televizyon tartışmasında bir kişi yüksek sesle sürekli olarak agresif bir üslupla konuşursa inanın seyirci agresif üslupla konuşanı vicdanında mahkum eder.

Dündar: Sayın Gökçek size insanlara hakaret etme hakkını tanımıyorum. Ben bu açık oturum burada bitiriyorum.

Kılıçdaroğlu: Dündar bitirmeyin ben yakalamışken hesap soracağım.

FATURAYI GÖSTERİN....

Taştışmaya sert üslupla başlayan Gökçek, tartışma boyunca Kılıçdaroğlu"nun 168 euro alarak sözettiği sayaç fiyatını gündeme getirdi. “Benim o paraya sayaç aldığımı söylüyor. Şerefli bir insan bunu ispat eder. Bana o fiyattaki sayacın faturasını göstersin. Beyefendinin en büyük vasfı sıkıştığı zaman gündemi değiştirmek. 168 euroluk sayacın İstanbul"da 23 euroya satıldığını söylüyorsunuz. Bunu gösterin” diye konuştu.