Şile Devlet Hastanesi"nde görevli bir doktor birlikte olduğu kadınlarla sevişme görüntülerini çekip zorla eşine izlettiği iddiasıyla adliyelik oldu.
Görüntüleri izlemek istemeyen eşini döverek, izlettiği iddiasıyla eşi savcılığa suç duyurusunda bulundu. Doktorun bilgisayarında yapılan incelemede birlikte olduğu kadınlarla fantezi amaçlı çekilmiş 50 ye yakın görüntü bulundu. Kocasının döverek fantezi görüntülerini izlettiği M. C. ayrıca boşanma davası da açtı.

ÇEKİP ÇEKİP SAKLAMIŞ

Şile"de geçtiğimiz ay meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Devlet Hastanesi"nde görevli 41 yaşındaki doktor K.C., birlikte olduğu kadınlarla görüntülerini fantezi amaçlı çekip kaydetti. Görüntülerde doktorun birlikte olduğu kadınların da çekimlerden haberdar olabileceği ileri sürüldü. Doktor K. C., yaklaşık 6 ay önce aynı hastanede çalışan meslektaşı M.Ç. ile evlendi. Evlendikten sonra doktor kocanın eşine daha önce birlikte olduğu kadınlarla çektiği görüntüleri izletmek istediği eşinin de ısrarla görüntüleri izlemek istemediği belirtildi.

DÖVEREK İZLETTİRDİ

K.C., yaklaşık bir ay önce eşine fiziki şiddet uygulayarak fantezi amaçlı çektiği bu görüntüleri izletti. M.C., aynı sabah savcılığa giderek eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. M. C."nin verdiği şikayet dilekçesinde “Görüntülerdeki gibi fantezi yapacağız" diyerek bana şiddet uyguladı” dedi. M.C., eşine boşanma davası da açtı.

Haber: AKŞAM gazetesi