THY’nin Suudi Arabistan’a Hac seferleri için kullandığı 324 kişilik Airbus A340 uçakların ikisini bayram tatili için kiralayan Travel Club seyahat acentesi, bu iki noktaya İstanbul kalkışlı aktarmasız tur satışlarına başladı.
 
‘TURLARIN YARISI SATILDI’ 
Bayram gibi uzun tatiller için özel programlar hazırladıklarını belirten Travel Club Genel Müdür Yardımcısı Alper Keskin, “Bu Kurban Bayramı için THY’den iki uçak kiraladık. Satışına başlayalı 1 hafta olmasına rağmen şimdiden iki turun yarısını THY’nin Suudi Arabistan’a Hac seferleri için kullandığı 324 kişilik Airbus A340 uçakların ikisini bayram tatili için kiralayan Travel Club seyahat acentesi, bu iki noktaya İstanbul kalkışlı aktarmasız tur satışlarına başladı.
 
‘TURLARIN YARISI SATILDI’ 
Bayram gibi uzun tatiller için özel programlar hazırladıklarını belirten Travel Club Genel Müdür Yardımcısı Alper Keskin, “Bu Kurban Bayramı için THY’den iki uçak kiraladık. Satışına başlayalı 1 hafta olmasına rağmen şimdiden iki turun yarısını sattık. Kasım ayına kadar turların tamamını satacağımızı öngörüyoruz” diye konuştu. Şirketin 5-12 Kasım İstanbul çıkışlı Küba Havana turu kişi başı bin 795 Euro’ya satılırken, 4-10 Kasım arasında düzenlenecek 5 gecelik Maldivler tatili ise 4 bin 545 Euro’ya satılıyorsattık. Kasım ayına kadar turların tamamını satacağımızı öngörüyoruz” diye konuştu. Şirketin 5-12 Kasım İstanbul çıkışlı Küba Havana turu kişi başı bin 795 Euro’ya satılırken, 4-10 Kasım arasında düzenlenecek 5 gecelik Maldivler tatili ise 4 bin 545 Euro’ya satılıyor