F.BAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, son 6 maçta kaybedilen 11 puan sonrası futbolcularına aba altından sopa gösterdi.. Kasımpaşa maçının 90 dakikası boyunca, geride olmalarına rağmen bu duruma tepkisiz kalan, ikili mücadelelerden kaçan ve beraberlik için bile mücadele etmeyen oyuncularına maçtan sonra Samandıra"da ciddi şekilde fırça atan Alman hoca “3 maçta 9 puan istiyorum” diyerek oyuncularına tek çıkış yolunu gösterdi.

ESASINDA Daum haklıydı. Dışarıdan gözüken de "bir terslik" olduğuydu. Neredeyse her pozisyona itiraz etmesiyle bilinen Lugano, yenilen 3. goldeki ofsayta elini bile kaldırmamıştı.. Takım üzerindeki bu "vurdumduymaz" tavrı sezen Daum da dün çok net konuştu:

"TAHAMMÜLÜM YOK"

“DEVRE arasına kadar 3 maçta 9 puan istiyorum.. Bir an önce toparlanalım. Mücadele gücünüzü arttırmalı, sorumluluk almalısınız. Önümüzde zorlu virajlar var ve kendimize gelmemiz lazım. Aksi olursa farklı yüzümü devre arasında gösteririm. Daha fazla puan yitirmeye tahammülüm kalmadı. Herkes saha içinde yaptığı hataları iyi görsün.. İşinizi ciddiye alın. Sizlerle 8"de 8 yaptık, sizlerle bu kötü günleri arkada bırakacağız.”

Cristian"da ÖDEM var

LİGDEKİ kötü gidişine perşembe günü oynayacağı Twente maçında son vermek isteyen F.Bahçe Emre"den sonra Cristian"ı da kaybetti. Paşa maçında darbe alan Cristian"ın sağ arka baldırında ödem tespit edildi. Avrupa Ligi maçında ön libero Özer ve Selçuk"a emanet. VATAN