Kaymakam Ersin Emiroğlu iadeyi ziyaretler kapsamında AK Parti, CHP ve MHP Didim İlçe Teşkilatlarını ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Emiroğlu ilk olarak AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk’ü ziyaret etti. Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Emiroğlu iadeyi ziyaretler kapsamında ziyaretin yapıldığını belirtti. AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan ziyarette ilçemizin sorunlarıyla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Kaymakam Emiroğlu’nun ikinci durağı ise CHP Didim İlçe Teşkilatı oldu. Kaymakam Emiroğlu’nu CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Didim Belediye Başkan Vekili Şehriban Karakış, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, CHP Didim Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu, CHP Didim Gençlik Kolları Başkanı Başer Pekdemir ile İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu karşıladı. Ziyarette konuşan Kaymakam Emiroğlu İlçedeki yeni çalışmalar ve depremzedelerin ilçeye yerleştirilmesi nedeniyle yoğun iş yükü nedeniyle iadeyi ziyaretlerde bulunma konusunda geç kaldığını belirtti. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Aydın CHP’li İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile partilileri tanıttı. Ziyarette karşı fikri alış verişinde bulundu.
Kaymakam Emiroğlu’nu ziyaretlerdeki son durağı ise MHP Didim İlçe Teşkilatı oldu. Kaymakam Emiroğlu’nu MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, MHP Didim Kadın Kolları Başkanı Seda Saban, Yönetim Kurulu üyesi Levent İlter ve Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akar karşıladı. MHP İlçe Başkanı Can Atas ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kaymakam Emiroğlu ise iadeyi ziyaretler çerçevesinde siyasi partileri ziyaretlerde bulunup fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi.