Didim Devlet Hastanesi yönetimi, hastaneye seyyar röntgen cihazı bağışlayan hayırsever Sevil Gülen"i onurlandırdı.
Didim Devlet Hastanesi bünyesinde kullanılmak üzere Hastaneye Seyyar Röntgen cihazı bağışlayan Hayırsever Sevil Gülen"e hastane yönetimi plaket vererek katkılarından dolayı teşekkür etti. Başhekimlik makamında düzenlenen törene Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr Levent Kaplan, Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay Yıldırım, Hastane Müdürü Cengiz Bayer, Başhemşire Şerife Ege, Dr. Emrah Kızılboğa ve Hayırsever Sevil Gülen katıldı.
Yapılan yardımla ilgili konuşan Hastane Müdürü Cengiz Bayer “Hastane bünyemizde 2 adet büyük röntgen cihazımı bulunuyor. Bu bağışlanan seyyar röntgen cihazı 100 bin amper gücünde ve yüksek frekanslı. Bu cihazı acil serviste kullanacağız. Acil servise gelen ve sedyeyle taşıması zor olan hastalarımız bu seyyar röntgen cihazını kullanacağız. Bizim içi gerekli olan bu cihazın alımı bizleri memnun etti. Hayırsevere hastanemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
20 yıldır Didim"de yaşayan ve yurt dışında çalıştıktan sonra emekliye ayrıldığı öğrenilen Hayırsever Sevil Gülen de, “Yakın zamanda ağabeyimi kaybettim. Hayır yapmak istiyordum. Bu anlamda hastanemize böyle bir yardım yapmak beni mutlu etti. Önümüzdeki süreçte de bu tür yardımları yapmak istiyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başhekim Kaplan, hayırsever Gülen"e Plaketini takdim ederek teşekkür etti. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.