Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Sağlam, yaptığı açıklamada, bu yıl ilk etapta 17 kursla eğitim öğretim yılına başladıklarını, talep olması durumunda yeni kursların açılabileceğini belirtti. 
     Gerekli sayının oluşturulması halinde istenilen branşlarda kurs açabilecek yapıya sahip olduklarını ifade eden Sağlam, kurslara katılmak isteyen adayların Didim Halk Eğitim Merkezi'ne başvurmaları gerektiğini bildirdi. 
     Sağlam, ''Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak, 0-18 yaş aile eğitimi, 3-6 yaş aile eğitimi, Bilgisayar kullanımı, Ebru, Emlak danışmanlığı, İngilizce, okuma yazma, resim sanat eğitimi ve web tasarımcısı olmak üzere toplam 17 kurs ile 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı dönemine başladık. Talep olması halinde istenilen branşlarda da kurslarımız açılabilecek'' dedi. 
     2010-2011 Eğitim Öğretim yılında toplam 123 kurs açtıklarını ve 2 bin 250 kursiyer sayısına ulaştıklarını kaydeden Sağlam, Aydın ili genelinde yetişkinlere yönelik açılan okuma yazma kurslarında en fazla kurs açan ve kursiyer sayısına ulaşan merkez olduklarını söyledi.