İki ekibimiz de Romanya takımlarıyla oynayacak ve sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. F.Bahçe bir galibiyet, bir yenilgiyle H Grubu'nda ikinci sırada yer alırken, G.Saray ise bir galibiyet ve bir beraberlikle F Grubu'nda lider durumda bulunuyor.

STEAUA BÜKREŞ -FENERBAHÇE

Turkcell Süper Lig'de 9. haftada Gaziantepspor'a yenilerek, bu sezon ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Steaua Bükreş maçından iyi bir sonuçla ayrılıp, hafta sonunda Galatasaray ile yapacağı derbi maça moralli çıkmak istiyor. Steaua Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoç hakem Douglas McDonald yönetecek.

STEAUA BÜKREŞ: Zapata, Golanski, Rada, Ghionea, Marin, Szekely, Toja, Onicaş, Nicolita, Moreno, Kapatenos

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Carlos, Kazım, Cristian, Emre, Mehmet Topuz, Santos, Özer


GALATASARAY - DINAMO BÜKREŞ

Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Bükreş'i ağırlıyor. F Grubu'nda lider olan sarı-kırmızılı takım, Rumen temsilcisini mağlup edip, bir üst tura çıkma yolunda avantajlı duruma geçmek istiyor. Sezonun tek yenilgisini Turkcell Süper Lig'de MKE Ankaragücü karşısında alan Galatasaray, Avrupa'da ise yoluna namağlup devam ediyor ve golcü kimliği ile ön plana çıkmayı başarıyor. Karşılaşma 22.05'te başlayacak.

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Mehmet Topal, Servet, Caner, Barış, Mustafa, Keita, Elano, Kewell, Nonda


DINAMO BÜKREŞ: Dolha, Scarlatache, Goian, Tamas, Diabate, Torje, N'Doye, Kone, Adrian Cristea, Andrei, Cristea, Alexe