Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgayı ayırmak için jandarma ekipleri yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı.

Traktör kasasında başlayan kavga arenada devam ederken, çıkan kavgada yaralanan iki kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Dün İncirliova ilçesinde sporu ve sporcuları desteklemek ve aynı zamanda centilmenliği sağlamak amacıyla düzenlenen deve güreşleri meydan savaşına döndü.

KAVGA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Alkolün su gibi tüketildiği güreşlerde alkolün de etkisiyle seyirciler pehlivan develerden daha kızgın çıktı. Güreşlerin sona ermesinin ardından arenada alkol almaya devam eden bir grup arasında sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı.

Kısa sürede büyüyen kavgada taraflar birbirlerine masa ve sandalyelerle saldırdı. Kavga ederken traktör kasasından düşmelerine rağmen hızını alamayan öfkeli grup kavgasına deve güreşlerinin yapıldığı arenada da devam etti. Bu arada kavgayı ayırmak isteyen jandarma ve diğer vatandaşlar da ara dayağı yemekten kurtulamadı.

Çıkan kavgada iki kişi yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırılırken, kavga eden taraftarların gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.