Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacakları derbi mücadelesiyle ilgili, ''Derbilerde favori yoktur. Oyuncularımızın da bu düşüncede olmasını istiyoruz. Yarın da sahaya çıkıp karşılarında herhangi bir takım varmış gibi, güçlü bir takım varmış gibi mücadele edip, sahadan galip ayrılmalarını istiyoruz'' dedi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından gazetecilerin derbi maçla ilgili sorusunu yanıtlayan Özdemir, ''Derbi maçlarında önceden tahminde bulunmak zordur. Yarın dostane ve iyi bir maç olmasını istiyorum. Taraftarımızın Fenerbahçe'yi başından sonuna kadar centilmence desteklemesini, son saniyeye kadar bu desteğin devam etmesini arzuluyoruz. Yarın çıkıp iyi bir futbol oynayarak, galip gelerek, yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin favori gösterilmesiyle ilgili yöneltilen soruya da Özdemir, ''Bu hiçbir zaman bizi bağlamaz. Hiçbir zaman derbilerde favori yoktur. Çok derbi yaşadık. Biz favori olmadığımızı her ortamda ifade ediyoruz. Oyuncularımızın da bu zihniyette olmasını, bu düşüncede olmasını istiyor, arzuluyoruz. Yarın da sahaya çıkıp, herhangi bir takım varmış gibi karşılarında, güçlü bir takım varmış gibi karşılarında mücadele edip sahadan galip ayrılmalarını istiyoruz'' şeklinde yanıt verdi.

A.A.