Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısında kötü bir performans çizen ve 7 puanla 17. sırada yer alan Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda ikinci maçında Giresunspor'u deplasmanda Emil Angelov'un penaltı golüyle mağlup ederek puanını 4'e çıkardı. Ligde en son galibiyetini 17 Mayıs 2009 tarihinde kendi sahasında Ankaraspor'u 2-0 yenerek alan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da uzatmalarda Gaziantepspor'u 4-1 mağlup eden Yeşil siyahlı ekip, uzun süredir hasret kaldığı galibiyete ulaşmanın sevincini yaşıyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Giresunspor karşısında alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Ligde ve kupada yaşadığımız galibiyet sıkıntısını Giresunspor karşısında sona erdirdik. Bu galibiyet bize moral oldu. Özellikle maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü rakibimize kabul ettirdik ve aradığımız golü bulduk. Kupa maçında aldığımız bu galibiyet bizi biraz rahatlattı. Bizim için lig daha önemli ancak kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladı./son haber