İzmir"de ilköğretim okulu müdür yardımcısı, sınıfta kavga eden 7. sınıf öğrencilerinden Mercan"ı odasına çağırıp tokatladı. Bunu hazmedemeyen Mertcan 4. kattaki tuvaletin penceresinden kendini attı. Hemen okula gelen ailesi, çocuklarını yerde kanlar içinde bulunca şok oldu...

İzmir"in Bayraklı"daki Nedret-İlhan Ketenci İlköğretim Okulu"nda, iddiaya göre dün 7"nci sınıf öğrencisi Mertcan Kapalı teneffüsteyken tahta silme yüzünden U.S adlı öğrenciyle tartışıp tırnaklarıyla boynunu çizdi. Bunun üzerine U.S. Müdür Yardımcısı Erdoğan Çakmaklı"nın 2"nci kattaki odasında giderek Mertcan"dan şikayetçi oldu. İddiaya göre Çakmaklı odasına çağırttığı Mertcan"ı tokatladı, “Ailene haber vereceğim, Şimdi odadan çık, defol” dedi. Odadan çıkan Mertcan bunu hazmedemeyince okulun en üst katı olan 4"üncü kattaki tuvalete girip pencereden toprak zemine atladı. Hemen haber verilen Şirin-Gökhan Kapalı çifti, birkaç dakikada geldikleri okulda oğullarını kanlar içinde yatarken buldu. Ayakları, kalça kemiği kırılan Mertcan hemen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi"ne kaldırıldı. Hastane kapısında gözyaşı döken baba Kapalı “Bu okul yönetimi neresinden tutsan elinde kalıyor. Ellerinde copları ve biber gazları eksik. Çocuk ben geliyorum korkusuyla herhalde atladı. Ben ona fiske vrmuş değilim. Çocuğumu bu hale soktular” dedi.

Müdür Halil İbrahim Demirel, Çakmaklı ve olayı gören okulun fotoğrafçısı polise ifade verdi. Demirel “Aile problemlerinden kaynaklanan bir sorunu var çocuğun. Okulla ilgili hiçbir şey yok. Tokat yok” dedi.