Can Bartu Tesisleri"nde yapılan idman öncesi soruları yanıtlayan Alman hoca, Denizli"nin bu sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Mustafa hocanın dediği matematiksel olarak mümkündür ve bunları söylemeye hakkı vardır. Ama futbol matematik değildir” ifadelerini kullandı.
Kazım ile Önder"in durumlarının hatırlatılması üzerine, her futbolunun Fenerbahçe"de oynamanın çok değerli olduğunu bilmesi gerektiğini dile getiren Daum, “Bu formayı giydiğiniz zaman, tüm camiayı, yönetimi, teknik heyeti temsil eden birisi oluyorsunuz. Büyük bir sorumluluk bu formayı giymek. Herkes hem saha içinde, hem saha dışında Fenerbahçe"ye layık davranmalı” diye konuştu.

"Hata olabilir"
Daum, sonuçta herkesin insan olduğunu ve insanların hata yapabileceğini belirtirken, “Önemli olan genel anlayışımız. Fenerbahçeli olmak büyük bir değerdir. Bir oyuncu eğer her zaman Fenerbahçe için yaşıyorsa, en iyi şekilde davranıyorsa ve buna rağmen hata oluyorsa, o zaman hatayı da incelemek lazım. Her hatayı aynı değerlendirmemek lazım” dedi./milliyet